fbpx

AI-aangedreven Campagne: Theater De Stoelendans brengt emoties tot leven

Theater De Stoelendans en SAM – smart about media, hebben gezamenlijk een aansprekende marketingcampagne gelanceerd.

Dit met het doel de mensen de weg terug naar het theater de laten vinden. De campagne is genaamd ‘Theater De Stoelendans; waar emoties tot leven komen’. Met gebruik van AI-generatieve kunstmatige intelligentie worden aansprekende campagnebeelden gecreëerd welke de diepgaande emoties van theaterbezoekers weergeven.

Het project is uitgevoerd met veel vrijwillige (lees onbetaalde) inzet, passend bij het non-profit karakter van Theater De Stoelendans, dat theater toegankelijk wil houden voor verenigingen in- en rond Oirschot. 

Dit werd mede mogelijk gemaakt door generatieve AI, wat kostenefficiënt is in vergelijking tot traditionele productiekosten zoals acteurs, visagie, fotografie enz.

Het doel van SAM – smart about media, is om mensen te raken met treffende citaten die de emoties tijdens een theaterbezoek weergeven. De campagne benadrukt tevens de kracht van moderne technologie om prachtige campagnes te creëren zonder enorme budgetten. 

De gegenereerde campagnebeelden illustreren hoe technologie nieuwe mogelijkheden opent voor het vertellen van verhalen en het overbrengen van emoties. Kortom, SAM staat klaar om meer te delen over AI-tools en digitale innovaties voor degenen die indrukwekkende projecten willen verwezenlijken.


Kom in contact! 👋